Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K) | MusicMall
aaa

Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K)

10,205K Views
40K Likes
Produced by Lorenc Aliaj & Alban Skenderaj
Music & Lyrics: Alban Skenderaj
Video by Imagine Films

Listen to the song on
https://acromaxmedia.lnk.to/Lea

http://www.Instagram.com/albanskenderaj

Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet të qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj

Mos i fol mos e pyet,
lëre sonte në qejfin e vet
për një djalë vagabond
Lea ngeli në vitin e tretë

Kjo ëndërr pa shpresë
arriti nga bota ta ndajë
tani askush se mbështet
madje as prindërit e saj

Por Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet te qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj

Ajo nuk do më që të shtiret si një tjetër
tani është kthyer që të jetë Lea e vjetër
tani është Lea “e zjarrta“
tani nuk ka në duar më prangat e arta

Nuk ka rëndësi dhe nëse i flasin pas shpine
nuk ka rëndësi nëse përmendin plot dështime
Më në fund është vetvetja dhe do jetojë vetëm me rregullat e veta
dhe Lea nuk flet, se ka dinjitet
nuk bie ajo, se jetën e do

Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet te qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj
K-pop (an abbreviation of Korean pop or Korean popular music) is a musical genre consisting of dance, electronic, electropop, hip hop, rock, and R&B music originating in South Korea. In addition to music, K-pop has grown into a popular subculture among teenagers and young adults around the world.
A business, also known as an enterprise, company or a firm is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers. Businesses are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods and services to customers in exchange for other goods, services, or money.
A game is structured form of play, usually undertaken for enjoyment and sometimes used as an educational tool. Games are distinct from work, which is usually carried out for remuneration, and from art, which is more often an expression of aesthetic or ideological elements. However, the distinction is not clear-cut, and many games are also considered to be work.
ccc